Copyright ©Rik Reusen All Rights Reserved

Locatie

 

The Celtic art Gallery vzw

Genebosstraat 4

3945 Ham

 

Clubconcerten 2018

Elke tweede zaterdag van de maand programmeren we een verrassend concert. Hou onze website in de gaten voor details over de programmatie.

 

Zaterdag 8 September 2018

 

Levien en Lazy Horse

 

 

Nieuws

Numero Uno !!

dinsdag 7 augustus 2018 19:18:04

 

'Door haar' staat reeds sinds enkele dagen op nr. 1 in de top 100 van meest gedraaide nummers bij Jouwradio. Een echte opsteker dus !!

 

Op nr. 4 in de top 100 'meest gedraaide platen Jouwradio'

woensdag 25 juli 2018 12:02:00

 

Ook op andere zenders doet de single 'Door Haar' het zeer goed. Ondertussen terechtgekomen op nr. 4 in de top 100 van de meest gedraaide platen van Jouwradio.

 

Donkere kroegen en achterzalen hebben de unieke stem van Levien doen rijpen. Soms fluisterend, soms grauw en bezwerend. Altijd zichzelf, zoals zijn grote voorbeelden Tom Waits, Nick Cave en andere zwervers die weten dat alleen onderweg een nieuw verhaal wordt geschreven. Wat hem onderscheidt van de meesters van blues, rock en jazz : Levien zingt in het Nederlands. Zoals De Groot en Nijgh elkaar vonden, zo hecht is ook de band tussen Levien en tekstschrijver Jeroen Van Haele. Hun songs zijn fris en meeslepend, soms diepzinnig en ontroerend. Met zijn bijzondere geluid en performance nodigt Levien de toeschouwer uit om even samen onderweg te zijn.

 

 

Aanvang 20.30 uur

Inkom Gratis. Vrije bijdrage in de Hoed

Zaterdag 13 oktober 2018

 

Sons of Navarone

 

Voted best European Bluegrass band in 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvang 20.30 uur

Inkom Gratis Vrije bijdrage in de Hoed.

Zaterdag 8 December 2018

 

About Jay

 

About Jay begon als een wild idee van twee goede vriendinnen. Ze leerden elkaar kennen bij Amaranthe, vrouwenkoor uit Oudenaarde. Niet alleen qua samenzang hebben deze twee elkaar gevonden, hun hechte band naast het podium zorgt voor een unieke blend. Ze brengen mooie liedjes over liefde, uitbundige vreugde en groot en klein verdriet. Céline en Kim betoveren het publiek graag met meerstemmige songs begeleid op ukelele en gitaar.

 

Zij gaan met vol enthousiasme voor een ontspannen avond met mooie, Engelstalige luistermuziek. Er staan covers op de playlist, maar ook eigen werk krijgt een plaats in hun repertoire. In dit avontuur worden ze muzikaal en logistiek ondersteund door onder andere Erwin Libbrecht, gitarist en zanger bij onder meer Kadril en Faran Flad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvang 20.30 uur

Inkom Gratis. Vrije bijdrage in de Hoed

Bekijk ook zeker de concerten van onze vrienden uit het maasland

 

Volkmuziekmaasland.be

Activiteiten in Celtic Art Gallery VZW

 

Spelletjesclub Catan

Elke tweede en vierde donderdagavond van de maand

Koopdag inboedel

Elke derde donderdag van de maand

Contact en info

013 67 13 73 of info(at)folkfestivalham.be