Concerten


We kijken met jullie uit naar een lange zomer met gezellige, muzikale zaterdagavonden. Daarvoor kan je ook in 2021 bij The Celtic Art Gallery terecht! Er zijn concerten op:

  • Zaterdag 23 oktober 2021


De concerten starten om 20.00  We passen uiteraard niet alleen het start- en einduur aan de coronamaatregelen aan. We organiseren de concerten volledig volgens de maatregelen die op dat moment zullen gelden. We vragen onze bezoekers om zich ook aan deze maatregelen te houden en onze instructies op te volgen. De geldende maatregelen vind je op Covid-19 richtlijnen.


De toegang tot de concerten is gratis en hoeft niet gereserveerd te worden, maar we gaan achteraf rond met de hoed. Deze hoed dient niet om witte konijnen uit te toveren, wel om er je vrije bijdrage in te steken.

Zaterdag 23 oktober 2021: EDRA

Jarenlang kwamen Raphaël De Cock en Edwin Vanvinckenroye elkaar voornamelijk tegen naast het podium, maar steeds met de intentie om ooit eens samen te werken. Zoals men wel eens zegt, is de weg naar de hel geplaveid met goede intenties. Raphaël en Edwin kozen echter dat andere nawereldlijkse oord: ze verbonden hun stemmen en strijkstokken om hun toehoorders even een stukje hemel op aarde te brengen.

Edwin is een ongelooflijke improvisator die zijn stem en zijn verschillende violen met inventieve voetpercussie vermengt. Raphaël is gespecialiseerd in diverse traditionele zangtechnieken, waaronder het keelzingen. Daarnaast bespeelt hij verschillende instrumenten zoals de mondharp, de gaïta en de çatkhan (of jadagan) …


Meer informatie: https://sites.google.com/view/edra-poeticfolk/home