Folkfestival Ham in Concert.


momenteel niet van toepassing maar we hopen op beterschap

 

Veilig genieten van concerten

Naar aanleiding van het recentelijk goedgekeurde veiligheidsprotocol wordt onze site corona-proof ingericht. Met voldoende afstand en preventiemaatregelen. We volgen de adviezen van de overheid  nauwgezet op en sturen bij indien nodig.

 

Algemene regels

Hou rekening met volgende algemene regels

  • Hou 1.5 meter afstand van medewerkers en medebezoekers.
  • Hou afstand aan de inkom, wacht desnoods even.
  • Ontsmet regelmatig je handen. Aan de inkom maar ook op het terrein zijn ontsmettingsmiddelen voorzien.
  • Mondmaskers zijn verplicht bij elke verplaatsing op het terrein. Ze kunnen enkel afgezet worden aan de voorziene tafel bij gebruik van eten of drinken.
  • De site wordt voor aanvang volledig ontsmet . Toiletten en gladde oppervlaktes worden meermaals per dag gereinigd.
  • Er worden tafels voorzien op de locatie. Bij aankomst zullen stewards je begeleiden naar jouw tafel. Deze tafel en stoelen zijn jouw locatie voor de duur van de concerten.

 

 

Concertterrein

Van de tent blijft enkel het dak staan, alle zijwanden worden verwijdert om een optimale verluchting te hebben. Er worden ook enkele shelters bijgeplaatst als beschutting tegen regen  of felle zon.

Voorzie ook warmere kledij voor eventuele koudere avonden want kort bij mekaar kruipen is in deze tijden geen optie.

Aantal bezoekers

Om te beantwoorden aan alle veiligheidsnormen wordt het bezoekersaantal beperk tot maximaal 100. Reserveren is verplicht.

Bubbels

Bubbels worden beperkt tot maximaal toegelaten sociale bubbels. Per gezin met extra steeds dezelfde  5 personen,  en met een maximum van 10. De afstand tussen de bubbels bedraagt 1.5 meter.

 

 

Circulatie op het terrein

We werken met gescheiden in- en uitgang en op het terrein worden looplijnen gecreëerd, om overbodige contacten te vermijden.  Tijdens de concerten wordt gevraagd uw zitplaats niet te verlaten.

Sanitair

Toiletten worden regelmatig gereinigd. Aan de gebruikers vragen we handen te ontsmetten voor en na het gebruik van het sanitair. De faciliteiten hiervoor zullen aanwezig zijn. Ook hier geldt social distance, dus respecteer de wachtrij en hou steeds 1.5 meter afstand.

 

Mondmaskers

Mondmaskers zijn verplicht bij elke verplaatsing op het terrein. Al onze medewerkers die met het publiek in contact komen zullen een mondmasker dragen. Luid praten en meezingen wordt beschouwd als een extra risicofactor, we vragen dat dan ook niet te doen, ben je toch van het uitbundige type, dan is het mondmasker verplicht.


Medewerkers en artiesten

Al onze concerten zijn voor een zittend publiek. Afstandsregels gelden ook voor contact met de artiesten. Er zal ook de nodige afstand bewaard worden tijdens het concert, vlak bij het podium staan wordt niet mogelijk. Als je vragen hebt kan je dit gerust doen aan onze medewerkers maar bewaar steeds voldoende afstand. Ook achter de schermen wordt een protocol uitgeschreven voor artiesten en crew om alles veilig te laten verlopen.


Bezoekers uit risicogroepen

Volwassenen uit risicogroepen zijn welkom op onze concerten. Hun aanwezigheid impliceert dat zij zelf een inschatting van het risico hebben gemaakt.

Als risicogroep worden beschouwd: Mensen ouder als 65 jaar, mensen met diabetes, mensen met ernstige obesitas, mensen met hartziektes, long- en nieraandoeningen, mensen met kanker, mensen wiens immuunsysteem verzwakt is.

Ook kinderen uit een risicogroep zijn welkom op de concerten. Hun aanwezigheid impliceert dat de ouders (eventueel in overleg met de huisarts) een inschatting van het risico hebben gemaakt.

Wat bij ziekte

Mensen die ziek zijn mogen niet deelnemen aan de concerten. Ook mensen die in de zeven dagen voor het concert symptomen vertoonden of ziek waren, mogen niet deelnemen aan de concerten. Ben je in dat geval en kan je je ziekte bewijzen, neem dan contact met ons op om je tickets te wisselen.

Copyright ©Rik Reusen All Rights Reserved