Eten en drinken


We voorzien een accommodatie voor eten en drinken. Aan onze afhaal tap en frituur wordt een circulatie route aangegeven, en ook hier geldt afstand houden.


Voor en na de concerten en ook tijdens de pauze kan je hier eten en drinken afhalen. Tijdens de concerten worden zowel tap als frituur gesloten. Er wordt voldoende tijd voorzien zodat dit geen rush hoeft te zijn. Wij raden sterk aan om per bubbel 1persoon aan te duiden die instaat voor afhalen van drank.


Betaling gebeurt met bonnetjes die kunnen aangeschaft worden aan een veilig loket. Betaling is enkel mogelijk met cash geld.


Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te brengen op het concert terrein. Ook rugzakken en handtassen wordt afgeraden. Wie deze toch meebrengt stemt toe dat deze door iemand van onze medewerkers gecontroleerd kunnen worden aan de inkom.Eten

Onze festival frituur voorziet onze accommodatie van eten. Voor afhaal wordt een circulatie route aangegeven en afstand houden is de regel. Afval kan gerecycleerd worden in de voorziene afvaleilanden op het terrein.Drinken

Afhaal kan aan twee gescheiden taps. Ook hier wordt een circulatie route aangegeven.

Het aanbod is tov het festival eerder beperkt. Pils en La Chouffe op het vat, verder voorzien we Westmalle, Duvel, Vedett, Rodenbach, wijn,  waters  en frisdrank.


Drank wordt geschonken in recyclagebekers. We hebben voldoende voorraad om telkens een nieuwe beker te voorzien.


Wijn wordt enkel per fles verkocht. Wie niet graag uit een recycleerbare beker drinkt kan zijn eigen persoonlijk wijnglas meebrengen.

Copyright ©Rik Reusen All Rights Reserved