Concerten

Binnenkort meer info over de nieuwe voorjaarsconcerten

bg

Astor en Patrick Riguelle

Het tangotrio Astor, dat reeds meer dan 20 jaar op de tangokaart staat in Vlaanderen, ontmoet Brel. Met het project ‘het hart is een reiziger’ neemt Astor samen met Patrick Riguelle de proef op de som.

Les Guitares Magiques XL

met gast Guido Belcanto

Belgisch trio van doorwinterde muzikanten begeleiden Guido Belcanto, die je mee neemt op een muzikaal avontuur. 

Lenny & de Wespen

Lennaert Maes -AKA Lenny- doet het in het Nederlands. De Wespen combineren zacht, hard, licht en donker tot een uniek groepsgeluid. In 2022 viert de band zijn 20-jarig bestaan. Vier mee op hun jubileum-concert in Ham. Meer goed nieuws! Vanaf 02/02/2022 kan je ook hun ‘Best Of’ aanschaffen, met naast 20 singles ook 2 live-tracks en 3 gloednieuwe songs.

Borzo Swing

Gipsyjazz en liederen in het Romanés.
Op authentieke wijze natuurlijk, of wat dacht u?

Borzo Swing zijn:
Gino Lafertin (gitaar, zang)
Jokke Schreurs (gitaar, zang)
Biske Limberger (contrabas)

Little Kim

Kimberly Claeys, gekend als frontdame bij Kadril en als backing vocaliste bij Guido Belcanto, strekt haar eigen vleugels uit! In het najaar van 2022 brengt ze haar eerste plaat uit die ‘Moederland’ zal heten. De Nederlandstalige songs, geschreven (of vertaald) door Guido Belcanto, Lieven Tavernier en Bruno Deneckere, zullen een roots- en coutryjasje aangemeten krijgen. ‘Het Broederschap’, de vaste band van Guido Belcanto, zal ook Kimberly zowel op de plaat als live van de juiste klankleur voorzien. Het is Guido zelf die de productie voor zijn rekening neemt en zijn poulain mee wil lanceren.

45 JAar Kadril

Kadril viert! Al 45 jaar lang laten zij liederen van de Lage Landen klinken. Door het Vlaamse land, tot in alle uithoeken van Europa. Van het uiterste puntje van Denemarken en zelfs tot aan de kaap van Zuid-Afrika. Langs straten en pleinen, aan de toog of op het podium, in de pluche zetels van het cultureel centrum of op het gras van de festivalweide, overal zetten ze omstaanders aan het dansen.

Wie is Miguel Hernández?

Door Elvis Peeters & Wilderman

Miguel Hernández schreef ontroerende liefdesgedichten maar ook harde aanklachten tegen onrechtvaardigheid en diepe waarheden over het bestaan. “Wie is MIGUEL HERNÁNDEZ?” is een pittige productie die put uit leven en werk van deze intrigerende jonge man. In een scherpe literair-muzikale voorstelling wordt hij voor het voetlicht gebracht door het stomende viertal van Wilderman. In een poëtische vertelling volgen we de passies en engagementen van de dichter, doorweven met songs gebaseerd op zijn gedichten.

The History Channel Band

The History Channel Band, dat zijn 4 sfeermakers samen! Ideaal voor een avondje plezier. Songs uit diverse decennia passeren met boeiende bindteksten en humor vlotjes de revue.

Liselotte Van Dooren & Band

Liselotte is een Belgische country zangeres met originele songs en een uniek stemgeluid. Liederen over eenvoud en puurheid, natuur en schoonheid, kortom de grondbeginselen en de ziel van countrymuziek uit het hart die vertedering, sentiment en gezelligheid oproept waarbij iedereen kan wegdromen.

Emmy d'Arc

Net als de muzikale iconen waar ze naar opkijkt, haalt Emmy d’Arc inspiratie uit haar eigen leven, uit de gedachten die door haar hoofd zweven en stuiteren. Ze zingt over wie ze is en wie ze hoopt te zijn. Over waar ze dankbaar voor is en waar ze mee worstelt. Over wat het betekent om een goed mens te zijn, ondanks alles.

amber Haddad Quintet

Het Amber Haddad Quintet combineert oriëntaalse en mediterraanse muziek. Ze interpreteren en arrangeren de nummers van Fayruz en andere Arabische zangers en componisten. Daarnaast brengen ze eigen composities, die het karakter en eigenheid van de band duidelijk weergeven. Het zorgt voor een mooie balans tussen comfort en uitdaging.
e468a66a-121d-484e-b7b9-c448724af741

MIDSUMMER MUSIC(A)

Om het werkingsjaar af te sluiten, geeft Concertband Musica-Ham in samenwerking met Celtic Art Gallery een concert met voor het publiek gemakkelijk toegankelijke en ontspannende muziek. het concert wordt voorafgegaan door een optreden van het jeugdorkest JOK.

PXL_20210813_132548277.PORTRAIT

? ? ?

Wie vergezelt ons op 9 oktober 2021? Weet jij het? Wij nog niet! We geven zo snel mogelijk meer informatie.