Concerten

We genoten in 2023 volop met jullie van prachtige concerten, heerlijke proeverijen en een gezellig festival. We bereiden momenteel de kalender voor het volgende jaar voor. Noteer zeker 9, 10 en 11 augustus 2024 in de agenda voor Folkfestival Ham, en neem af en toe een kijkje op deze pagina. Zodra de eerste concerten voor 2024 gepland zijn, vind je ze hier terug.

DirkPoel-LazyLew

Template block met foto

Wanneer de dagen korten en de temperaturen weer vaker met het nulpunt flirten, maken we het graag gezellig in de woonkamer. In tijden waarin beleving centraal staat, verzamelen we niet meer rond een oud transistorradiootje maar wel rond echte artiesten. Je kan ze knijpen, je kan ze porren … maar wanneer je ze ook gewoon rustig hun ding laten doen. Dan kunnen we samen genieten van de akoestische blues waarmee Dirk Poel en Lazy Lew deze donkere dagen opluisteren.

TEMPLATE BLOK

Kadril viert! Al 45 jaar lang laten zij liederen van de Lage Landen klinken. Door het Vlaamse land, tot in alle uithoeken van Europa. Van het uiterste puntje van Denemarken en zelfs tot aan de kaap van Zuid-Afrika. Langs straten en pleinen, aan de toog of op het podium, in de pluche zetels van het cultureel centrum of op het gras van de festivalweide, overal zetten ze omstaanders aan het dansen.