Ga naar Celtic Art Gallery
9 - 10 - 11 augustus 2024

Concerten

Les croissants d'amour

Les Croissants d’Amour, een gepassioneerd muzikaal trio, biedt hartverwarmende live optredens gevuld met een niet aflatende stroom van Feel Good Songs. Verwacht je aan een akoestische live performance, perfect voor iedereen die verlangt naar een intieme en authentieke muziekbeleving.

Farfar

Farfar is een Mediterranean Fusion-band uit Antwerpen. Hun unieke stijl met invloeden van Spaanse Grooves en Noord-Afrikaanse melodieën maakt de concerten van Farfar tot een muzikaal avontuur dat het ene moment aanzet tot dagdromen, maar in geen tijd omslaat in één groot dansfeest!

Lonestar Bordello

Zet Johnny Cash, Nick Cave, Guido Belcanto, Quintin Tarantino en Ennio Morricone aan een en dezelfde tafel met enkele flessen pinot noir en je krijgt een idee waar het bij Lonestar Bordello om draait. Verwacht je aan songs komende uit de donkerste krochten van de ziel, muziek die je tussen de Texaanse cactussen doet wanen in een schemerwereld bevolkt door laveloze leeglopers van bedenkelijk allooi en ravissante dames van licht vertier. Kortom, je geeft je een avond lang gewillig over aan de goodwill van dit warmbloedig vijftal.

TBD

Binnenkort meer info.

Nieuwjaarsdrink & voorstelling Folkfestival Ham 2024

Stap het nieuwe jaar in met een bruisende nieuwjaarsdrink. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl we je het programma van Folkfestival Ham 2024 voorstellen. Proost op een geweldig nieuw jaar vol muziek en plezier!

Jannes Desmet en Jakub Jirásek

We starten het nieuwe concertjaar met Rock! Ba-Rock meer bepaald (al wordt dat volgens het groene boekje gewoon als barok geschreven). Daarvoor nodigen we Jannes Desmet en Jakub Jirásek uit. Jannes Desmet, een bevlogen muzikant en zanger uit Limburg, legde zich de laatste vijf jaar voornamelijk toe op zang (contratenor / bariton). Jannes neemt regelmatig deel aan muzikale projecten en benadrukt in zijn muzikale beleving de waarden van authenticiteit, spontaniteit en kwetsbaarheid. Jakub Jirásek is een Tsjechische pianist die zich naast solopiano wijdt hij zich kamermuziek en vooral aan de samenwerking met zangers.

Wijnga.art

Wijn wordt beter met de jaren! In een wijnkelder zitten soms schatten die het juiste moment afwachten om hun geheim prijs te geven. De heren van ‘Wijnga.art’ (eerder Coelber) zien het collectief erfgoed met muziek uit de lage landen als hun schatkamer. Zij geven muzikale parels uit de Kleinkunstkelder een eigenzinnige akoestische draai. Ook voor het schrijven van songs uit eigen gaard, hebben deze heren de smaak te pakken. Zij laten de beker niet aan zich voorbijgaan om te zingen over ons alledaagse leven… gaande van een zachte, fruitige toets tot een wrange, droge nasmaak. Van liefdeslied tot protestsong. En dit alles laat zich schenken als klare wijn; (h)eerlijk akoestisch. Benieuwd naar wat de kurk te verbergen heeft?

Big Dave & Les Guitares Magiques

Ontdek de fenomenale samenwerking tussen Big Dave en Les Guitares Magiques, waar de blues de hoofdrol speelt! Big Dave, de Belgische blueslegende, wordt meesterlijk begeleid door Les Guitares Magiques, een Belgisch trio gespecialiseerd in blues uit de Interbellum-periode.
Geniet van Big Dave’s indrukwekkende stem en doordringende mondharmonicaspel, perfect aangevuld door de betoverende bluesklanken van Les Guitares Magiques. Samen brengen ze een onvergetelijke blueservaring met een vleugje magie op het podium. Mis dit bluesfeest niet!

Sens Unique

Sens Unique voorziet voor ons een Soirée Unique. 20 jaar is Sense Unique ondertussen op stap. Met een vrolijke mix van folkrock, wereldpop en Frans chanson laat Sens Unique met zowat uitsluitend eigen composities het publiek genieten van authentieke muziek. Une Soirée Unique en toch zo vertrouwd: 20 jaar Sens Unique wordt gevierd met vertrouwde nummers in een nieuwe snit, met een hoorntrio als speciale gasten, maar ook pakkende pianoballades, nieuwe nummers en natuurlijk de klassiekers.

DirkPoel-LazyLew

Template block met foto

Wanneer de dagen korten en de temperaturen weer vaker met het nulpunt flirten, maken we het graag gezellig in de woonkamer. In tijden waarin beleving centraal staat, verzamelen we niet meer rond een oud transistorradiootje maar wel rond echte artiesten. Je kan ze knijpen, je kan ze porren … maar wanneer je ze ook gewoon rustig hun ding laten doen. Dan kunnen we samen genieten van de akoestische blues waarmee Dirk Poel en Lazy Lew deze donkere dagen opluisteren.

TEMPLATE BLOK

Kadril viert! Al 45 jaar lang laten zij liederen van de Lage Landen klinken. Door het Vlaamse land, tot in alle uithoeken van Europa. Van het uiterste puntje van Denemarken en zelfs tot aan de kaap van Zuid-Afrika. Langs straten en pleinen, aan de toog of op het podium, in de pluche zetels van het cultureel centrum of op het gras van de festivalweide, overal zetten ze omstaanders aan het dansen.